DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Subsidies > Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Vrouwen hebben de toekomst in de branche!

U ben een vrouwelijke werknemer in de technische installatiebranche. Het project Spiegelbeeld wil jonge meiden inspireren om ook te kiezen voor een loopbaan in de techniek. Vrouwen die nu al actief zijn in de branche en met passie over hun werk kunnen vertellen zijn hierbij de sleutel.

Binnen het project Spiegelbeeld worden vrouwen met een technisch beroep ingezet als rolmodel voor meiden in het voortgezet onderwijs. Dit project kan u een waardevolle ervaring opleveren. U maakt niet alleen meiden en jonge vrouwen enthousiast voor een toekomst in de techniek, maar u komt ook in contact met andere vrouwen binnen het vakgebied.
 
OTIB verstrekt aan werkgevers tegemoetkomingen voor vrouwen die deelnemen aan het project Spiegelbeeld. Voor het ontvangen van een tegemoetkoming zijn enkele voorwaarden opgesteld. Wilt u weten welke voorwaarden dit zijn, kijk dan onder voorwaarden Spiegelbeeld.
 
Spiegelbeeld is een project van VHTO (Landelijke expertisebureau meisjes / vrouwen en bèta, techniek en ICT). Bekijk de website van VHTO voor meer informatie.
Deel deze pagina