DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Subsidies > Introductie

Introductie

School u en uw werkgever ontvangt tegemoetkoming

Goed geschoolde vaktalenten geven de branche een kwaliteitsimpuls. OTIB verstrekt daarom aan werkgevers in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Ontdek van welke regeling u als werknemer gebruik kunt maken en informeer uw werkgever!

  • Wilt u een bepaalde cursus of training volgen en neemt uw werkgever daarvan de kosten voor uw rekening? Dan komt uw werkgever wellicht in aanmerking voor de OntwikkelingsStimuleringsRegeling (de OSR).
  • Volgt u een leer-werktraject waarvoor u samen met uw werkgever en een onderwijsinstelling een beroepspraktijkovereenkomst (BPV) heeft gesloten? OTIB biedt uw werkgever een tegemoetkoming voor het beschikbaar stellen van een beroepspraktijkvormingsplaats.
  • Als u een MIT of duale HBO-opleiding volgt, dan kan uw werkgever in aanmerking komen voor een tegemoetkoming voor het bieden van een praktijkplaats. U vindt hier meer informatie.
  • Met een Ervaringscertificaat kunt u zonder specifiek vakdiploma toch laten zien dat u over de juiste competenties beschikt. OTIB biedt werkgevers een tegemoetkoming voor een EVC.
  • Bent u een vrouwelijke werknemer in de installatiebranche en wilt u zich inzetten als rolmodel voor jonge meiden en vrouwen in het project Spiegelbeeld? OTIB verstrekt uw werkgever een onkostenvergoeding voor uw afwezigheid.
  • OTIB stelt tijdelijke regelingen beschilbaar voor een extra stimulans van scholing op het gebied van duurzaamheid en het verbeteren van de zij-instroom en instroom van nieuwe leerlingen in de technische installatiebranche. Bekijk op welke extra tegemoetkomingen u wellicht een beroep kunt doen!
Deel deze pagina