DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan de Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Workshop Veranderend bouwproces / EMVI

12-06-2017

Workshop Veranderend bouwproces / EMVI

Workshop Veranderend bouwproces/EMVI op 13 september

De rollen van opdrachtgevers, aannemers, installatiebedrijven en andere partijen in het bouwproces zijn aan het veranderen. Geïntegreerde contracten, nieuwe aanbestedingsvormen, andere inkoopregels en integrale samenwerkingsvormen stellen nieuwe eisen aan uw bedrijfsvoering en uw competenties. Omdenken is noodzakelijk omdat de scope op techniek en prijs in de bouw steeds meer verschuift naar processturing en het gunnen op waarde (EMVI-plan van aanpak). De workshop Veranderend bouwproces/EMVI helpt u uw nieuwe rol zo succesvol mogelijk te spelen. Schrijf u daarom snel in!

De workshop is speciaal bedoeld voor kaderfunctionarissen van technische installatiebedrijven die zowel in de nieuwbouw als in de renovatiebouw zo effectief mogelijk willen anticiperen op de veranderingen in de aanbesteding, gunning en voorbereiding van bouwprojecten.

De workshop

In de eendaagse workshop  bespreekt u welke kansen de veranderende ontwikkelingen en trends op het gebied van aanbesteding, gunning en voorbereiding  van bouwprojecten u kunnen bieden. Voor het zo optimaal mogelijk kunnen spelen van uw nieuwe rol gaat  u in de workshop aan de slag met de volgende thema’s:

  • Van STABU naar geïntegreerde contracten
  • Wat betekenen de nieuwe inkoopregels voor uw bedrijf?
  • EMVI-plan van aanpak, gunnen op waarde
  • Nut en noodzaak van tendermanagement en rechtsbescherming in de tender
  • Mogelijkheden van de Nota van Inlichtingen en de zin van vragen stellen
  • De waarschuwingsverplichting en de Gids proportionaliteit
  • Het maken van een risicoanalyse

De workshop wordt verzorgd door een voormalig bouwrechtadvocaat. In zijn rol als adviseur is deze workshopleider tegenwoordig veel betrokken bij tenders en reviews van EMVI-plannen.

Data en locatie

De workshop wordt gegeven in een dag, op 13 september van 13.00 tot 21.00 uur verzorgd door en bij BDA Dak- en Gevelopleidingen in Gorinchem. Er kunnen maximaal 12 deelnemers tegelijk aan de workshop deelnemen. De kosten voor bij OTIB aangesloten bedrijven bedragen 225 euro per persoon, inclusief leermiddelen, inlooplunch en buffet (exclusief btw). Aanmelden kan via https://goo.gl/OaVoqK

Deel deze pagina