DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan de Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vernieuwde OTIB-skillsmanager nu nóg handiger!

19-06-2017

Vernieuwde OTIB-skillsmanager nu nóg handiger!

OTIB-skillsmanager is vernieuwd!

Goed nieuws voor P&O-ers die nog scherper zicht willen hebben op de relatie tussen de functie-eisen en de kwaliteiten van de medewerkers: OTIB-skillsmanager is vernieuwd! Vanaf nu kunt u gebruik maken van nieuwe functionaliteiten die u nog sterker ondersteunen bij het voeren van het betere functioneringsgesprek over de versterking van het vakmanschap.
 

OTIB-skillsmanager heeft als doel het gesprek tussen de leidinggevende en de medewerker over de ontwikkeling van vakmanschap te stimuleren. Door concreet te zijn over wat er van elkaar wordt verwacht, is het ook mogelijk om concreet te beargumenteren hoe het gaat. Het speciaal voor installatiebedrijven ontwikkelde online-instrument geeft structuur en inhoud aan het gesprek. En nu nóg beter.

Nieuwe functionaliteiten: rapportages, e-mailnotificaties en matrixen

De vernieuwde OTIB-skillsmanager biedt u verschillende nieuwe rapportagemogelijkheden die u bovendien kunt opstellen in Excel. Zo kunt u vanaf nu overzichten maken van medewerkers- en opleidingsgegevens, van de voor functies verplichte of gewenste opleidingen en van de tussen de leidinggevende en de medewerker vastgelegde afspraken.

Ook geeft OTIB-skillsmanager u nu de mogelijkheid gebruik te maken van e-mailnotificaties: op elk instrumentveld waar sprake is van een datum (voor een actiepunt, een evaluatie, een opleiding met vervaldatum etc.) kunt u door middel van een melding in uw mailbox signaleren of een deadline nadert of wordt overschreden.

Een derde vernieuwing  - vooral erg nuttig voor het inrichten van het instrument -  is de interactieve matrixfunctie waarmee u meerdere functies tegelijk kunt maken en aanpassen.

Hulp nodig?

OTIB-skillsmanager is een gebruiksvriendelijk instrument. Maar voor eventuele hulp kunt u altijd contact opnemen met de supportdesk (0800-7554557; info@otibskillsmanager.nl) of met één van de regionale OTIB-skillsmanageradviseurs:
- Noord Nederland, Zuid-Holland en Utrecht: Jeanine de Vries (j.dvries@otib.nl)
- Gelderland, Overijssel, Oost-Brabant en Limburg: Ingrid Thoonen (i.thoonen@otib.nl)
- Zeeland en West-Brabant: Liesbeth van der Moolen-Boef (l.vdmoolen@otib.nl)

Workshops

Ook kunt u deelnemen aan de OTIB-skillsmanagerworkshop. Kijk voor data en locaties op www.otibskillsmanager.nl/workshops.

Deel deze pagina