DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Ontdek succesvol vrouwelijk werkgeverschap

02-10-2017

Ontdek succesvol vrouwelijk werkgeverschap

Bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers

Op 31 oktober 2017 organiseert OTIB, in samenwerking met OOM, OOC en Innovam een landelijke bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers. Bent u ondernemer, directeur of mede-eigenaar? Bent u de spil binnen uw bedrijf? Ga met ons in gesprek over motivatie en verandering. Wat drijft u als ondernemer? Welke keuzes heeft u gemaakt? Hoe stimuleert u motivatie en nieuwe ideeën van medewerkers? Kortom, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf in beweging blijft? Ervaar de kracht van verandering zelf tijdens deze bijzondere bijeenkomst!

Werknemers die het beste uit zichzelf blijven halen

Uw bedrijf gedijt het beste in een cultuur waarin het vanzelfsprekend is dat mensen aan zichzelf én het bedrijf blijven werken. Gemotiveerde werknemers die met plezier naar hun werk gaan en zo het beste uit zichzelf halen. Werknemers die inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen en die zich blijven ontwikkelen. Kortom, een bedrijf dat openstaat voor verandering. Tijdens de bijeenkomst bieden wij daarom antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe communiceer ik goed met werknemers?
  • Hoe breng ik mijn werknemers in beweging?
  • Hoe zorg ik dat mijn mensen fysiek en mentaal fit blijven?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mensen het beste uit zichzelf blijven halen?
  • Hoe neem ik werknemers mee in veranderingen? 

Inspirerende vrouwen aan het woord

Tijdens de bijeenkomst kunt u rekenen op een interactief programma met bijdrages van inspirerende sprekers van binnen én buiten de branche. Deze  delen graag hun visie over het motiveren en inspireren van mensen, over vallen en opstaan. Directeur van OTIB, Bea Berndsen, gaat in op het belang van gemotiveerde medewerkers in uw bedrijf. Juist om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek. Canan Yurulmaz vertelt samen met haar coach Bart Dooremaalen over haar weg naar het wereldkampioenschap Kyokushin karate in Japan. Zij daagt u uit om de kracht van verandering én weerstand zelf te ervaren. Uiteraard beiden wij u ook de mogelijkheid ook zelf in gesprek te gaan met andere ondernemende vrouwen en bieden wij u graag tips en tricks om zelf aan de slag te kunnen gaan! 

Meer informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein, Structuurbaan 2. De bijeenkomst duurt van 13.15 tot 16.00 uur.

Aanmelden kan via www.wepowerpeople.nl/succesvolwerkgeven

 

Deel deze pagina