DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan de Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Nieuwe coolest job actie vanaf 5 januari!

18-12-2017

Nieuwe coolest job actie vanaf 5 januari!

Coolest job online fotoactie: Je foto insturen en stemmen kan t/m 5 februari.  

Binnen de NVKL zijn wij allemaal op de hoogte van het belang van het koeltechnische vak. Het werkt veel prettiger als internet het goed doet, mede doordat een koelsysteem de datacenters gekoeld houdt. Het is fijn dat de lokale supermarkt werkende koelingen heeft, zodat we een diepvriesmaaltijd kunnen uitzoeken voor een luie woensdagavond. Op vrijdag moet ons biertje precies de goede temperatuur zijn voor de vrijdagmiddagborrel!

Wij, u en uw medewerkers begrijpen dat het vak van koeltechnicus ertoe doet en dat koelinstallateurs eigenlijk een soort helden zijn. Die boodschap willen we ook aan anderen overbrengen met een nieuwe Coolest Job-actie!

Koeltechnische helden opgelet!

Coolest job is een online fotoactie waar uw medewerkers aan mee kunnen doen, deze keer met de insteek: ‘Op welke manier ben jij als koeltechnicus een held?’ Hoe zorg jij ervoor dat het leven van de consument op rolletjes verloopt? Meer informatie vindt u in deze flyer.

Promotie van het vak

Wilt u als werkgever uw medewerkers enthousiast maken om mee te doen? Doordat we via social media mooie foto’s van het vak plaatsen en delen, bereiken we een groot publiek. Zo brengen we het belang van ons vak onder de aandacht en proberen we jongeren te enthousiasmeren voor een koeltechnisch beroep of een opleiding!

Deel deze pagina