DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Cursus leidinggevend monteur op 5 september in Zwolle

26-06-2017

Cursus leidinggevend monteur op 5 september in Zwolle

OTIB-cursus ‘Leidinggevend  monteur’

Bent u leidinggevend monteur en wilt u uw rol in het werkproces (verder) versterken? Neem dan deel aan de OTIB-cursus ‘Leidinggevend monteur’. De eerstvolgende cursus start op 5 september in Zwolle en heeft een beperkt aantal plaatsen. Schrijf u daarom snel in!

Als leidinggevend monteur bent u in sterke mate verantwoordelijk  voor het werkproces, vanaf de planning tot en met de oplevering. Hierbij heeft u als taak uw team effectief aan te sturen, goed met uw projectleider te communiceren en ervoor te zorg te dragen dat alles goed verloopt. De OTIB-cursus ‘Leidinggevend  monteur’ biedt u de juiste handvatten om uw leidinggevende rol hierin zo optimaal mogelijk te vervullen.

De cursus

De cursus, die uit meerdere modules bestaat, zet in op het verdiepen en versterken  van uw vakbekwaamheid, uw leiderschaps- en communicatievaardigheden. Elke module gaat hierbij uit van een concrete praktijksituatie (zoals het werkbonnendilemma, het doorvragen naar informatie die van belang is voor uw planning, uw rol tijdens een bouwvergadering etc.). Uw persoonlijke ontwikkeling wordt in de cursus extra  ondersteund door vier individuele coachingssessies.

Voor wie?

De cursus is specifiek bedoeld voor
• Ervaren monteurs die de overstap hebben gemaakt naar leidinggevend monteur
• Leidinggevende monteurs die een ontwikkelwens hebben binnen hun vakgebied
• Leidinggevende monteurs die werken in een klein- of middelgroot bedrijf (tot 150 werknemers)

Cursusduur

Verspreid over vijf maanden bestaat de cursus uit twee hele dagen, negen dagdelen en vier persoonlijke coachingssessies. De data voor de cursus in Zwolle zijn 5, 12, 26 september, 5, 10, 24, 25 oktober, 2, 7, 8, 21 november en 5 en 19 december 2017.

Kosten en mogelijkheden

De deelnamekosten aan de cursus zijn 800 euro per deelnemer (exclusief btw). Vanaf 8 deelnemers is het mogelijk de cursus incompany in te zetten.

Meer informatie

Meer informatie over de cursus en de inschrijfmogelijkheden vindt u hier. Voor vragen over de incompanymogelijkheden en/of het aantal beschikbare cursusplaatsen kunt u contact met OTIB opnemen via cursusinfo@otib.nl.

Deel deze pagina