DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

9 en 10 november: cursus installeren van zonnewarmtesystemen

03-10-2017

9 en 10 november: cursus installeren van zonnewarmtesystemen

Tweedaagse cursus ‘Installeren zonnewarmtesystemen’

Weer of geen weer, zonnewarmtesystemen zijn hot. Maar om zo veel mogelijk rendement uit het zonnewarmtesysteem te halen, is het wel belangrijk dat u weet hoe u het systeem goed en veilig installeert. Op 9 en 10 november heeft u alle kans om uzelf hierin te scholen met de tweedaagse cursus ‘Installeren zonnewarmtesystemen’ in Den Bosch. Schrijf u nu in!
 

Deze speciaal voor monteurs van installatiebedrijven en uitvoerende medewerkers van dakaannemers bedoelde cursus wordt verzorgd door BDA Dak- en Gevelopleidingen.

De cursus

In de tweedaagse cursus leert u hoe u een zonnewarmtesysteem op een veilige manier onder het dak installeert. Ook krijgt u inzicht in de werking en installatie van de verschillende systeemcomponenten zoals het expansievat, de warmtewisselaar en de pompen. Daarnaast traint u uzelf in het vullen van de systemen en het in werking stellen van de installatie. Aan de hand van checklijsten controleert u ten slotte of u de installatie goed heeft aangelegd en of deze goed functioneert.

Praktijkexamen

Indien u uw vakbekwaamheid aantoonbaar wil maken met een KvINL-certificaat, is het mogelijk om u na de training in te schrijven voor het praktijkexamen Installeren van zonnewarmtesystemen. Met dit certificaat ontvangt u een pasje en wordt u automatisch opgenomen in het Nationale kwaliteitsregister QbisNL.nl, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de installatiebranche.

Data en locatie

De cursus vindt plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 november bij InstallatieWerk Brabant-Zeeland in Den Bosch. De cursus start op beide dagen om 9.00 uur en sluit af om 16.00 uur. De lunch is bij de cursus inbegrepen.

Aanmelden

De deelnamekosten bedragen voor bij OTIB aangesloten bedrijven 450 euro per deelnemer, exclusief btw. Aan de cursus kunnen maximaal 16 deelnemers tegelijk deelnemen. Meld u hier direct aan! Is de cursus volgeboekt? Stuur dan een bericht naar cursusinfo@otib.nl om op de hoogte te worden gesteld wanneer er een plaats is vrijgekomen.

Deel deze pagina