DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Innovatie > Introductie

Introductie

Antwoord kunnen geven op vragen van morgen

De vraag naar woonaanpassingen in de zorg, duurzaamheid en renovatiebouw is recentelijk sterk gestegen. Om direct in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken, inventariseert en analyseert OTIB continu de mogelijkheden voor de branche. Dit betekent dat OTIB direct inspringt op nieuwe, relevante innovaties, door scholingsmogelijkheden daar waar nodig aan te passen, nieuwe cursussen te ontwikkelen of projecten te realiseren met een blik naar de toekomst. Op die manier kunt u zich voorbereiden op de vragen van morgen.

  • OTIB heeft een aantal innovatieve cursussen laten ontwikkelen om goed aan te kunnen sluiten bij de nieuwste ontwikkelingen binnen en buiten de branche.
  • Bent u benieuwd hoe de technische installatiebranche er in 2020 uit zal zien? Kent u de laatste ontwikkelingen? Bekijk de diverse films en innoveer zelf!
  • OTIB heeft een aantal innovatieve projecten ontwikkeld om werknemers te stimuleren om vanuit hun kennis en ervaring oplossingen aan te dragen voor maatschappelijke vraagstukken.
Deel deze pagina