DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Innovatie > Innovatieve projecten

Innovatieve projecten

Ga vanuit kennis en vakmanschap de uitdaging aan

De technisch installatiebranche speelt een essentiële rol bij het geven van antwoorden op maatschappelijke vraagstukken. Nu en in de toekomst. De maatschappelijke waarde van techniek is immers enorm. Maakt u al gebruik van deze kansen? Diverse projecten, waar OTIB partner is, willen u stimuleren om vanuit uw kennis en vakmanschap de uitdaging aan te gaan.

TECHNOLOGIE THUIS NU!

Maak kennis met de nieuwste technologieën en innovaties die ervoor zorgen dat ouderen en mensen met een chronische ziekte langer zelfstandig thuis kunnen wonen in het project Technologie Thuis NU! In dit project is een miniwoonwijk gerealiseerd, bestaande uit vier woningen, waarin de technische oplossingen voor langer zelfstandig thuis wonen zijn toegepast. Elke woning speelt in op andere zorgbehoeften en wensen van de toekomstige bewoners. Dit maakt de woningen multifunctioneel.
 
Wilt u meer informatie over het project Technologie Thuis NU! of een bezoek brengen aan de woningen? Kijk dan eens op de website van dit project.
 

Platform Duurzame Technologie

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. De technische installatiebranche speelt een belangrijke rol in het verduurzamen van onze leefomgeving. Daarom is OTIB partner in het Platform Duurzame Technologie. 
 
Op het Platform kunt u zich laten informeren over toepassing van duurzame technieken. Daarnaast draagt het Platform zorg voor het samenbrengen van de mogelijkheden voor scholing in duurzame technieken voor de technische installatiebranche. Klik hier om direct naar het platform te gaan. 
 

DIGITALE TOOL

Bent u benieuwd naar de laatste, bewezen innovaties die inmiddels in de branche worden toegepast? De website www.innovaties.otib.nl biedt u een overzicht. De website staat boordevol actuele en relevante ontwikkelingen, trends en technologieën die voor de branche van belang zijn. De innovatiethema’s variëren van woningautomatisering (domotica), hernieuwbare energie tot ICT en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
Deel deze pagina