DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Bijblijven > Bijblijven, maar hoe?

Bijblijven, maar hoe?

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwe technologieën en andere klantvragen eisen dat de nieuwe vakman zich blijft ontwikkelen.  Kennis, vakmanschap en talent zijn van grote waarde voor de technische installatiebranche. Door vele ontwikkelingen in de branche en daarbuiten kan de behoefte ontstaan aan extra scholing.  Of wilt u een bijdrage leveren aan sociale innovatie binnen uw bedrijf? Blijf bij met opleidingen, cursussen en trainingen. 

  • U kunt nu op een speelse wijze uw vaardigheden in kaart brengen. Met de werknemers-variant van OTIB-skillsmanager vindt u zo de opleiding of cursus die bij u past.
  • Een gezonde en veilige werkomgeving verkleint het risico op ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid of nog erger, aanzienlijk. Werkgevers en werknemers maken samen afspraken over veilig en gezond werken.
  • Bent u op zoek naar een actueel overzicht van alle opleidingsmogelijkheden in de branche? De OTIB Etalage bundelt het scholingsaanbod van diverse aanbieders en geeft zo een actueel overzicht.
  • Met OTIB Trendfiles blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. Op het gebied van arbeidsmarkt, ontwikkeling, maar ook over de branche zelf.
Deel deze pagina