DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Ik ben ouder dan 50 jaar

U werkt al jaren in de branche. Uw collega’s weten wat ze aan u hebben. En uw ervaring wordt gewaardeerd. Redenen genoeg om werk te maken van uw eigen toekomst.

  • Hoe kan ik mijn ervaring het beste inzetten?
  • Ziet mijn werkgever mijn toegevoegde waarde?
  • En hoe kijkt de jongere generatie tegen mij aan?
Tijd voor antwoorden in plaats van vragen. Tijd voor een plan. Een plan dat u grip geeft op uw mogelijkheden en kansen. Dat geeft energie.
 

50+ WORKSHOP

Nadenken over uw toekomst hoeft u niet alleen te doen! Veel collega’s in de branche lopen met dezelfde vragen rond. En daarom is er de speciale 50+ workshop. Hierin wordt u zich bewust van uw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. U deelt ervaringen met collega’s en maakt daadwerkelijk werk van uw toekomst. Om succes te hebben moet u niet alleen praten, maar vooral doen. Daarom heeft u recht op een waardebon van 500 euro voor scholing en ontwikkeling. U kunt dus direct aan de slag.
 
De workshop duurt één dag. Na een maand krijgen de deelnemers nog een telefonisch gesprek van ongeveer een half uur met een trainer waarin persoonlijke vragen over werk en ontwikkeling verder worden uitgewerkt. Er worden nieuwe inzichten, ideeën en handvatten voor de toekomst geboden.
 
Bekijk hier meer informatie.

 

Deel deze pagina